Hillclimb og Klubrally 16/9

Som noget nyt vil vi nu prøve at afvikle klubbens første Hillclimb den 16. september 2018. Vi håber at se kørerne fra hele landet, selvom vi ligger højt mod nord.

For at alle kan deltage afholdes der også et klubrally light løb på samme strækning. Det betyder, at både nye og gamle biler kan komme ud at køre. Og hvis man ikke har kørt før kan man nå at få et klubrallykursus først, som også holdes på dagen.

Løbene køres som en gennemgående prøve (100 % asfalt) på 2.700 m.  Der køres prolog, 2 x træning og 3 tællende heat. Samlet prøvelængde 16,2 km.

Klubben er vært for morgenkaffe og rundstykker. Derudover vil der i løbet af dagen være mulighed for at købe pølser og sodavand til billige priser.

Startgebyret er 450 kr.

Tillægsreglerne kan ses her på siden og på DASU kalender.

Tilmelding skal ske via DASU hjemmeside for begge løb. Såfremt man ikke har mulighed for dette, kan man kontakte Brian Rasmussen på 60747345, som så vil være behjælpelig med tilmelding. Du er også velkommen til at kontakte Brian, hvis du har spørgsmål.

Der er åbnet for tilmelding til begge løb, så tilmeld dig nu. Håber at vi ser rigtig mange biler til noget nyt her i det Nordjyske.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE