Nyheder.

Aflysninger.

Bemærk at der er aflysninger i den kommende tid pga. Corona virus.

Nyhedsbrev Februar 2020

Så er vi godt i gang med det nye år, og bestyrelsens har haft det første bestyrelsesmøde med følgende emner:

 

Testdag/PR arrangement på Køreteknisk anlæg

Efter ønske fra mange prøver vi igen i år at leje Køreteknisk anlæg til en kombineret testdag/klubrally og PR arrangement. Der vil også blive afholdt klubrallykursus, såfremt der er behov herfor. Vi forventer, at det bliver lørdag 9. maj, men datoen er ikke endelig endnu. Der vil komme nærmere info hurtigst muligt.

 

Åbne løb i HAK 2020

Vi har følgende åbne løb i 2020

  • 24. maj JFM/Speed Nord Klubrally
  • 28. juni YOKOHAMA Rallysprint
  • 5. September Hill Climb

 Klubmesterskab klubrally

Følgende løb vil være tællende til klubmesterskabet 2020

  • 22. marts, JFM/Speed Nord Randers
  • 9. maj, Testdag HAK
  • 24. maj, JFM/Speed Nord HAK
  • 19. september, Speed Nord, Randers
  • Evt. ekstra lukket løb i HAK

 Klublokale

Som vi drøftede på generalforsamlingen, har det kun været meget få af klubbens medlemmer, som har deltaget i klubaftnerne i Astrup. Bestyrelsen har derfor vedtaget at ophæve aftalen med Hjørring Veteranklub. På HAK hjemmeside vil der løbende blive informeret om evt. klubaftener og arrangementer i øvrigt.

 

Rallykursus C1/R1

Hvis der er ønske om det, vil vi inden sæsonstart afholde et rallykursus (til C1 og R1 licens).

Så hvis der er nogle som forventer at skulle opgradere deres licens til C1 eller R1 i løbet af 2020 bedes de give besked til Randi, så vi kan se om der er deltagere til et sådant kursus.

 

Foredrag m/Rally Co-driver

Det er lykkedes os at få Rally Co-driver Jeanette A. Kvick her til Hjørring og fortælle om alle hendes oplevelser som rally Co-driver i såvel Danmark som i Udlandet.  Det bliver onsdag den 18. marts kl. 19.00 hos Brdr. Hosbond. Tilmelding skal ske til Randi på mobil 41326051 eller messenger.  Tilmeld dig allerede nu hvis du har lyst. Det vil hjælpe os arrangører meget. 

 

Hjælperkursus

Som I kan se af ovenstående skal vi igen i år bruge mange hjælpere til vores løb. Vi vil i den forbindelse afholde et ”hjælperkursus/sikkerhedskursus” for alle vores hjælpere. Kurset vil blive afholdt 6. maj kl. 19.30. Vi håber at rigtig mange af vores hjælpere vil deltage. Tilmeld dig allerede nu til Randi (mobil 41326051).

HAK team’s.

Hej alle HAKer det er nu i kan få jeres team på hjemmesiden, er i allerede på, er det måske blevet tid for en opdatering.

I kan sende oplysninger til blaaoval@gmail.com eller ringe på 60747345

Hilsen Brian R

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE